Svi je žele, ali niko ne sme da priđe tatinoj kćerki

Izvor: Svet, 02.Feb.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi je žele, ali niko ne sme da priđe tatinoj kćerki

Ima milione, mnogi je žele, ali bukvalno niko ne sme da joj priđe. Ova 18-godišnja kćerka ruskog tajkuna mogla bi da izabere bilo kog dečka kojeg želi, jer njena privlačnost ne leži tek u bogatstvu, već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac.
Ona je jedna od najpoželjnijih plavuša u Londonu, a Sofiju Abramovič znaju i kao najbogatiju tinejdžerku u ovom gradu. I sve to zahvljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svom ocu Romanu.
Posted by Sofia Abramovich on Friday, 14 August 2015


Ova 18-godišnja kćerka ruskog tajkuna i vlasnika fudbalskog kluba “Čelzi” mogla bi da izabere bilo kog dečka kojeg želi, jer njena privlačnost ne leži tek u bogatstvu (a “teška” je milijardu funti), već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac.
Ali umesto da leti iz veze u vezu i paradira po crvenom tepihu, navodno jako simpatična i draga Sofija najradije provodi vreme s ocem. Zato bi onaj koji bi želeo da joj se približi trebalo da bude stvarno odvažan i neustrašiv.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.