Šveđanin Kalstrom pojačao Arsenal

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2014, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šveđanin Kalstrom pojačao Arsenal

Engleski premijerligaš Arsenal angažovao je na pozajmicu do kraja sezone iskusnog Šveđanina Kima Kalstroma, pošto je vezni red londonskog tima desetkovan zbog povreda i suspenzija.
(FOTO: EMPIKS Sport)
Tridesetjednogodišnji Kalstrom, fudbaler Spartaka iz Moskve, pridružio se „tobdžijama” samo nekoliko sati nakon što je menadžer Arsen Venger potvrdio da će Eron Remzi odsustvovati sa terena šest nedelja zbog povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << butnog mišića.
Džek Vilšir je takođe povređen, a Matje Flamini mora da pauzira tri utakmice zbog suspenzije, pa je Venger morao brzo da reaguje kako bi Arsenal ostao konkurentan u trci za titulu u Premijer ligi.
Kalstrom, koji ima pravo igranja u Ligi šampiona, prešao je u moskovski Spartak 2012. nakon šest godina provedenih u Olimpiku iz Liona.
Za nacionalnu reprezentaciju Švedske Kalstrom je odigrao 108 utakmica i postigao 16 golova.
Pogledaj vesti o: London,   Moskva

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav maler: Kalstrom se povredio na prvom treningu Arsenala!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2014

Menadžer Arsenala Arsen Venger doveo je Kima Kalstroma iz moskovskog Spartaka na pozajmicu, kako bi zamenio povređenog Arona Ramzija i suspendovanog Matjua Flaminija, ali već na prvom trenutnu dogodio se maler. Šveđanin je povredio leđa i, kako stvari stoje, postoji mogućnost da će pauzirati...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.