Svađa Balića i Goluže

Izvor: Kurir, 12.Avg.2012, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa Balića i Goluže

Ti mene opet izbacuješ napolje, povikao kapiten na trenera

Hrvati pali pred Francuzima.

Kapiten hrvatske rukometne reprezentacije Ivano Balić zakačio se sa selektorom „šahovničara“ Slavkom Golužom zato što ga je ovaj tokom utakmice u polufinalu OI sa Francuskom (22:25) zamenio bez ikakvog razloga.

To je zabeležila i televizijska kamera, a s njegovih usana se moglo pročitati ovo:

- I ti mene izbacuješ napolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - kratko mu je odbrusio Balić.

Najbolji hrvatski rukometaš svih vremena razočaran je zbog eliminacije od Francuske u polufinalu Olimpijskih igara u Londonu.

- Dva j.... meseca smo se spremali, a sada igramo kao p.... Ovo je sramota, mene je sramota, majke mi mile - dodao je Ivano.

Selektor Slavko Goluža se pravdao da ga je izveo kako bi ga sačuvao za poslednje trenutke utakmice, kad je trebalo da se prelomi rezultat.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.