Suzan Bojl u mjuziklu o svom životu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2010, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Bojl u mjuziklu o svom životu

Škotska pevačica Suzan Bojl igraće u pozorišnom mjuziklu o svom životu, objavio je londonski sajt Digital Spy koji prati šou biznis.

Mjuzikl će govoriti o raznim periodima njenog života, od odrastanja u Blekbernu do proboja koji je prošle godine ostvarila učešćem u rijaliti takmičenju "Britanija ima talenat" i uspeha koji je od tada prati.

"Zasigurno ću biti na sceni. Radije ću to raditi nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da sedim i na sceni gledam ljude koji liče na mene", rekla je 49-godišnja pevačica.

"Želim da pevam muzičke deonice, zato ću se pojavljivati u mjuziklu. S nestrpljenjem čekam da pevam uživo. Biće zaista divno lično videti mnoge ljude koji su me podržali."

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Suzan Bojl zvezda sopstvenog mjuzikla!

Izvor: Tracara.com, 01.Dec.2010, 19:04

Otkriće britanske verzije šoua Ja imam talenat, škotska pevačica Suzan Bojl, igraće glavnu ulogu u mjuziklu o njenom životu! Pevačica hita Perfect Day uzbuđena je zbog svog novog projekta, posebno jer će u njemu biti ispričani detalji iz njenog života, od najranijih dana, preko odrastanja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.