Susan Boyle peva britanskom princu

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susan Boyle peva britanskom princu

Škotska pevačica Susan Boyle, koja se proslavila nastupom u muzičkom takmičenju "Britanija ima talenat", pevaće pred britanskim princom na jednoj dobrotvornoj svečanosti u Londonu.

Suzan Boyle (49) je navela da je nastup pred članovima britanske kraljevske porodice za nju "prava privilegija". Pevačica je u septembru nastupila i pred papom Benediktom XVI prilikom njegove posete Velikoj Britaniji. Ona će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 8. novembra izvesti svoju verziju pesme "Perfect Day", Lou Reeda.

Suzan Boyle se proslavila kada je njeno izvođenje pesme "I Dreamed a Dream" u emisiji "Britanija ima talenat" postao hit na internetu. Krajem 2009. objavila je album "I Dreamed a Dream".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.