Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjiv paket u centru Londona, zatvorene ulice

LONDON - Sumnjiv paket pronađen je u blizini prostorija konsultantske kompanije "Kembridž analitika" u centru Londona, saopštila je britanska policija.

Policija je zatvorila sve okolne puteve i evakuisala zgradu u kojoj se nalazi kompanija.

"Zgrada je evakuisana iz predostrožnosti", saopštila je policija, dodajući da nema informacija o povrijeđenima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Kembridž analitika" u centru je skandala nakon što je objavljeno da je ova kompanija prikupila podatke 50 miliona korisnika "Fejsbuka" kako bi kreirala profile američkih glasača uoči predsjedničkih izbora u SAD 2016. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muler ispituje veze Kembridž analitike i Trampovog štaba

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2018

Specijalni savetnik Robert Muler ispituje veze izbornog štaba Donalda Trampa i kompanije za prikupljanje podataka Kembridž analitika, koja je pod žestokim kritikama posle navoda da je ukrala podatke više od 50 miliona korisnika Facebooka da utiče na izbore...Mulerovi istražitelji propitivali su...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.