Sudije Premijer lige prete Čelsiju bojkotom

Izvor: Press, 03.Nov.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije Premijer lige prete Čelsiju bojkotom

Sudije Premijer lige razmišljaju o bojkotu utakmica Čelsija, nezadovoljni tretmanom arbitra Marka Klatenburga, optuženog za vređanje igrača londonskog kluba, prenose danas ostrvski mediji

Kletnburg je i dalje pod istragom Fudbalske asocijacije Engleske, ali i policije, posle optužbe čelnika Čelsija da je na meču sa Mančester Junajtedom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << (2:3), uvredio Džona Obija Mikela koristeći "neprikladni rečnik".

Istovremeno, Klatenburg je optužen za vređanje na rasnoj osnovi.

- U kontaktu sam sa sudijama i svi su oni ogorčeni onim što se događa Klatenbergu - rekao je bivši premijerligaški sudija Klajv Vilkis za "San".

On je napomenuo da je nekoliko sudija spremno da čak i bojkotuje mečeve Čelsija.

- Setite se da ovo nije prvi put da Čelsi napada sudiju. Na meti su ranije bili i Anders Frisk i Grejem Pol - podsetio je Vilkis.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sudije u Premijer ligi bojkotuju Čelzi?

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Nov.2012

Sudije Premijer lige razmišljaju o bojkotu utakmica Čelyija, nezadovoljni tretmanom arbitra Marka Klatenburga, optuženog za vređanje igrača londonskog kluba, prenose ostrvski mediji.. Klatenburg je i dalje pod istragom Fudbalske asocijacije Engleske, ali i policije, posle optužbe čelnika Čelzija...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.