Stvari izvesne, šta je najviše što Čelsi može da izvuče za Azara?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari izvesne, šta je najviše što Čelsi može da izvuče za Azara?

Nemaju mnogo opcija, jedna se nameće, ali se oni tu neće mnogo pitati...

Sve je jasnije da Eden Azar napušta Čelsi, a samo je pitanje šta "Plavci" na leto mogu da izvuku od odlaska Belgijanca.

Dve stvari su jasne, on nema nameru da produži ugovor, ako treba ostaće još sezonu i otići kao slobodan igrač, druga je da Real neće platiti 100 miliona koliko će Čelsi tražiti sledeće leta.

Mediji u Engleskoj bave se procenama šta klub iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Londona može da dobije. Mnogo više od novca ih zanima eventualno neki igrač kao deo sporazuma, a Asensio nije na marketu. Isko jeste, ali samo ako Solari ostane, tako da bi Garet Bejl mogao da bude opcija.

Zavisiće od Velšanina, nema neku posebnu nameru da se vraća, ukoliko mu Real ne kaže da na njega ne računa, a i tada bi bilo pitanje da li bi prihvatio Čelsi.

Podsetimo, na leto stiže Pulišić koji će biti pokušaj da se zameni Belgijanac, ali većina se slaže da to nije ista klasa igrača.

Bejl je zanimljiva opcija jer bi mogli da ga iskoriste na više pozicija, ali pitaće se i trener, niko ne veruje da će Sari ostati na klupi...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.