Stramaćoni se ne plaši otkaza

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stramaćoni se ne plaši otkaza

Trener Intera Andrea Stramaćoni rekao je da se ne plaši eventualnog otkaza u milanskom klubu, iako neroazurima ne ide u prvenstvu, a u Ligi Evrope su na pragu eliminacije u osmini finala.
(FOTO: Rojters)
Ekipa Intera je u prošlom kolu Serije A na svom stadionu izgubila od Bolonje sa 1:0, a prethodno je doživela i poraz od Totenhema u Londonu (3:0) u LE.
Ne mogu da kažem da ne osećam punu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << predsednika kluba. Ipak, on je taj koji na kraju donosi odluke, a čini mi se da ne želi da mi uruči otkaz – kazao je Stramaćoni italijanskim medijima.
Inter trenutno zauzima peto mesto na tabeli Serije A, a u šampionatu mu tek predstoje dueli sa najjačim ekipama poput Juventusa, Napolija i Lacija.
Podrška gospodina Moratija je možda čak i veća sada u ovim teškim momentima za ekipu – dodao je 37–godišnji stručnjak.
On se složio sa novinarskom konstatacijom da neroazuri u poslednje vreme igraju loše, ali je naveo da će pokušati svojim igračima da ulije preko potrebnu sigurnost na terenu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stramaćoni: Morati mi neće dati otkaz

Izvor: Blic, 14.Mar.2013, 15:57

Trener fudbalera Intera Andrea Stramaćoni rekao je da se ne plaši eventualnog otkaza u milanskom klubu, iako nero-azurima ne ide u prvenstvu, a u Ligi Evrope su na pragu eliminacije u osmini finala...Inter je u prošlom kolu Serije A na svom stadionu izgubio od Bolonje sa 1:0, a prethodno je doživeo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.