Štoperu pada cena, Arsenal se vraća u trku?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoperu pada cena, Arsenal se vraća u trku?

"Tobdžije" već pokušali da dovedu Francuza u prethodnom prelaznom roku.

Emerijev tim nastavlja da "oduševljava" svojim igrama u odbrani. Za tim iz Londona često kažu da njihov odličan napad u vidu Lakazeta i Obamejanga ne može svojim golovima nadoknaditi kikseve svojih saigrača iz defanzive.

Arsenal je ovog leta u sam smiraj prelaznog roka doveo Davida Luiza iz Čelsija, ali i Vilijama Salibu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ostao u Sent Etjenu još jednu godinu kao pozajmljeni igrač "tobdžija".

Pre ovog dvojca, Emeri je navodno poslao ponudu vrednu 60 miliona evra u Lajpcig za Upamekana, ali su je bundesligaši odbili.

Sada po pisanju L'Ekipa "bikovi" planiraju produžetak ugovora svog štopera zbog otpusne klauzule koja iz sezone u sezonu pojeftinjuje. Dvadesetogodišnji defanzivac u svom ugovoru ima otpusnu klauzulu od 80 miliona evra, po pisanjima francuskog medija naredno leto ta cifra će biti svega 60 miliona evra!

Ostaje da se vidi da li je Arsenal i dalje zainteresovan, spajanjem Salibe i Upamekana bi imali tandem na duži period.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.