Štoper nadomak Arsenala!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoper nadomak Arsenala!

"Guneri" rešili da ga presele u svoje redove.

Kako prenose francuski mediji, mladi defanzivac Vilijam Saliba se dogovorio sa Arsenalom.

Štoper Sent Etjena je navodno pristao na uslove kluba iz Severnog Londona, ostaje da se dva kluba dogovore oko obeštećenja.

Ekipa sa "Žofri Žišara" traži 30 miliona evra za talentovanog štopera, ali da Saliba pritom ostane još godinu dana na pozajmici u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sent Etjenu.

Arsenal ima mali budžet, ali ih zahtevi Sent Etjena nisu odbili, zagrlizli su za Salibu i nastaviće da pregovaraju sa francuskim klubom oko transfera.

Saliba ima 18 godina, u sezoni za nama upisao je 16 nastupa u Ligi 1, od početka karijere je u Sent Etjenu, a branio je boje svih omladinskih selekcija Francuske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.