Stjuart Dauning prešao u Vest Hem

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjuart Dauning prešao u Vest Hem

Dosadašnji fudbaler Liverpula Stjuart Dauning potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Vest Hemom, saopštio je londonski premijerligaš.
(FOTO: football365.com)
Vest Hem je sjajan klub i veoma sam uzbuđen što sam došao. Spreman sam za prvu utakmicu u prvenstvu protiv Kardifa. Odigrao sam nekoliko utakmica za Liverpul u pripremnom periodu, pa mislim da neće biti problema – rekao je Dauning za klupski sajt.
Vest Hem nije saopštio finansijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << detalje, a britanski mediji navode da je ugovor vredan oko pet miliona funti.
Dauning je karijeru počeo u Midlsbrou, igrao je još za Aston Vilu, odakle je u julu 2011. godine prešao u Liverpul, za koji je odigrao 91 utakmicu i postigao sedam golova.
Za reprezentaciju Engleske odigrao je 34 utakmice i zabeležio sedam asistencija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.