Šteta! Kiks Jokanovićevog Fulama, Vulvsi overili plasman u elitu!

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šteta! Kiks Jokanovićevog Fulama, Vulvsi overili plasman u elitu!

Ni novi gol Aleksandra Mitrovića nije pomogao ekipi sa "Krejven Kotidža" da slavi.

Nažalost, Aleksandar Mitrović neće imati previše razloga za zadovoljstvo, uprkos golu koji je postigao protiv Brentforda, kako su gosti poravnali rezultat u sudijskoj nadoknadi i tako došli do boda na "Krejven Kotidžu", na kraju je bilo 1:1 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, da bi u nastavku, nakon 25 minuta igre Fulam došao do gola, sjajni Mitrović je nastavio svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << seriju golova, došao je do 10. gola u dresu ekipe iz Londona, kako ga je postigao pogledajte OVDE.

Ipak, Fulam nije odoleo, primili su gol u poslednjim sekundama susreta. Dobro su se gosti snašli u kaznenom prostoru domaćin, na kraju je mrežu Betinelija zatresao Mopej.

Tako je ekipa Slaviše Jokanovića prekinula niz od četiri vezana trijumfa, ali su nastavili niz nepobedivosti, vezali su 21 meč bez poraza, poslednji put su na kolenima bili još 16. decembra prošle godine, kada su na "Stadionu svetlosti" poraženi od Sanderlenda.

Sada će imati teži zadatak da izbore direktnu promociju u elitni rang, pali su na treće mesto na tabeli, imaju 82 boda, jedan manje od drugoplasiranog Kardifa, uz utakmicu više od ekipe iz Velsa.

Vulverhempton slavi, kako sada ima 10 bodova više od trećeplasirane ekipe Slaviše Jokanovića, uz utakmicu manje. Fulamu su ostala još tri susreta do kraja sezone, te je Vulverhempton i definitivno overio plasman u PL.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MitroGOL pogađa i levom, ali je Fulam šokiran u 93. minutu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2018

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je 10. gol u dresu Fulama, ali je ekipa sa "Krejven Kotidža" napravila veliki kiks na svom terenu protiv Brentforda - 1:1 pa je Kardif opet preuzeo drugo mesto Čempionšipa koje vodi u Premijer ligu...Srbin je sjajno reagovao u 70. minutu kada je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.