Šta to leti iznad Vestminstera? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to leti iznad Vestminstera? (VIDEO)

Balon sa likom gradonačelnika Londona Sadika Kana u žutom bikiniju pušten je danas iznad Vestminstera.

Foto: youtube/screenshot/RT

Kampanju za balon pokrenuo je jedan aktivista, kao odgovor na Kanovu najavu da će u metrou zabraniti provokativne reklame, poput one u kojoj je pozirala manekenka u žutom bikiniju, uz pitanje "Da li je vaše telo spremno za plažu ".

Kao odgovor na to, pušten je balon sa likom Kana, a akciju je organizovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aktivista Jeni Brir.



Izvor: youtube/RT

On je sakupio oko 70.000 evra za balon na sajtu "Kraudfand", a kako kaže, preostali novac će biti iskorišćen za zbacivanje Kana sa pozicije gradonačelnika i odbranu slobode govora.

"Pod Sadikom Kanom, videli smo neverovatan porast kriminala. Ljudi se u Londonu ne osećaju bezbedno i nisu bezbedni, 81 ubistvo samo ove godine! Kan napolje", rekao je Brir.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.