Šta očekivati večeras u Napulju - Prosto, preokret!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta očekivati večeras u Napulju - "Prosto, preokret!"

"Luda glava" Italije veruje u Napolitance.

Večeras nas očekuju revanš susreti četvrfinalnih parova Lige Evrope, jedan od duela koji zavređuju veliku pažnju jeste gostovanje Arsenala na jug Italije.

Popularne "Tobdžije" su dobili prvi susret sa sigurnih 2:0 golom Remzija i autogolom Kalida Kulibalija.

Neko bi rekao da London ima još jednog sigurnog predstavnika u završnici evropskih takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ne i Antonio Kasano.

"Napolitanci su drugi najjači tim u Italiji defintivno, tik uz Juventus. Imali su par odličnih prilika u Londonu, mogli su da posignu par golova. Izuzetno sam siguran u preokret proti Arsenala", izjavio je Italijan u Tiki Taka emisiji.

"Tobdžije" ove sezone uočljivo imaju promenu forme kada igraju na strani mada prednost od 2:0 može biti preveliki zalogaj za Napolitance.

Videćemo da li će se ostvariti Kasanu želja i gledati topljenje "Tobdžija" pod Vezuvom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.