Šta nas čeka u zemlji i svetu ove nedelje

Izvor: Danas, 17.Jun.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nas čeka u zemlji i svetu ove nedelje

Došao je ponedeljak, vreme za još jedan novi početak, a to znači i pravi trenutak da vidimo koji važni događaji nas očekuju narednih dana. 1) Dva dana u Londonu, ali bez vremena za razgledanje FonetPremijerku očekuju dva ispunjena dana. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić počinje dvodnevnu posetu Velikoj Britaniji, ali neće imati previše vremena za […] Članak Šta nas čeka u zemlji i svetu ove nedelje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučićeva zemljo, otvori se

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Svi smo mi na ovom prostoru koji se zove Balkan, izgleda sudbinski ukleti. Viševekovna duhovna praznina u ropstvu pod Turcima ispunjena crkvenim mitovima i lažima, u svesti ljudi čini svoje. Zbog te sužene svesti samo je na Balkanu valjda moguća pojava, pa čak i ne zakonsko zanimanje i u bukvalnom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.