Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti sa Huawei i HONOR prodatim telefonima

Korisnici, koji su već kupili Huawei i HONOR telefone imaju samo jedno pitanje, a mi smo saznali odgovor na isto.

U Londonu je predstavljena nova HONOR 20 serija, koja ima HONOR 20, HONOR 20 Pro i HONOR 20 Lite telefone, a na prezentaciji nije bilo direktno reči o američko-kineskom trgovinskom ratu, kao ni o povlačenju licence kompanijama Huawei i HONOR za Android OS.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako smo saznali od zaposlenih u kineskoj kompaniji, s kojima smo tokom premijere imali priliku da razgovaramo - korisnici koji su već kupili Huawei ili HONOR telefone nemaju razloga za brigu. Njihov telefon i aplikacije radiće uobičajeno, uključujući sve Android OS komponente.

View this post on Instagram

Ovo je #HONOR20Pro uživo! . . . . . #HONOR #HONOR20 #HONOR20Series #ForTheGlobal #QUADCamera #Camera #Kamera #AI #London #UK #Premiere #VelikaBritanija #CaptureWonder #OIS #AIS @honorsrbija @honorglobal #HandsOn #FirstImpressions #PrviUtisci #Video #Review #Preview

A post shared by MONDO MobIT (@mondomobit) on May 21, 2019 at 12:48pm PDT

Rekao je ovo Huawei i u svojoj prvoj reakciji na ovu situaciju:

"Naša kompanija značajno je doprinela razvoju i rastu Androida širom planete. Kao jedan od njihovih globalnih partnera, blisko smo sarađivali sa open-source platformom kako bismo razvili ekosistem od kojeg su se okoristili i korisnici, i industrija.

Huawei će nastaviti da pruža bezbednosna ažuriranja i servis nakon kupovine svim postojećim Huawei i Honor smartfon i tablet uređajima, pokrivajući one koji su već prodati i one koji su trenutno u zalihama u prodavnicama širom sveta.

Nastavićemo i da gradimo bezbedni i održivi softverski ekosistem, sa namerom da pružimo najbolje iskustvo svim korisnicima na globalnom nivou" saopštila je kompanija Huawei, a isto se odnosi na HONOR.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

View this post on Instagram

Ne brinite, ima #Android #OS ;) #HONOR20Pro uskoro i kod nas. . . . . . #HONOR #HONOR20 #HONOR20Series #ForTheGlobal #QUADCamera #Camera #Kamera #AI #London #UK #Premiere #VelikaBritanija #CaptureWonder #OIS #AIS @honorsrbija @honorglobal #HandsOn #FirstImpressions #PrviUtisci #Video #Review #Preview

A post shared by MONDO MobIT (@mondomobit) on May 22, 2019 at 2:00am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.