Šta biste uradili da nađete ženu sa Kolašincem?

Izvor: Mondo, 07.Avg.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta biste uradili da nađete ženu sa Kolašincem?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac je već u prvoj zvaničnoj utakmici postao heroj Arsenala i ljubimac navijača londonskog kluba.

Foto: AP/Kirsty Wigglesworth

Defanzivac "tobdžija" je postigao prvenac protiv Čelsija u finalu Komjuniti šilda, a potom i podigao trofej nakon što je Arsenal bio prisebniji sa "kreča".

Najbolji komentar o snažnom fudbaleru "zmajeva" dao je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navijač klupskoj televiziji.

"Momak je tenk! Kad bih ga zatekao u krevetu sa rođenom ženom, ušuškao bih ga lepo i pitao da li mu treba još nešto", rekao je fan "tobdžija" što je izazvalo salve smeha.

Navijači Arsenala nisu krili da obožavaju "velike" i snažne igrače poput Kolašinca...

"Ko god mu se nađe na putu doživeće da bude pregažen", podvukle su pristalice "tobdžija".

Izvor: dailymotion.com

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.