Sram vas bilo - Pokušaj upada na javni servis, reagovala policija VIDEO

Izvor: B92, 09.Avg.2021, 17:37

"Sram vas bilo" - Pokušaj upada na javni servis, reagovala policija VIDEO

Pripadnici antivakcinalnog pokreta pokušali su nasilno da uđu u Bi-Bi-Sijev televizijski centar u u Vajt sitiju u zapadnom delu Londona.

Na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama vide se demonstranti koji pokušavaju da uđu u zgradu britanskog Javnog servisa, usred prisustva velikog broja policajaca, prenosi Independent.

Uz povike i zvižduke pripadnici antivakcinalnog pokreta pokušali su nasilno da uđu u zgradu britanskog Javnog servisa. U tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih je, prema navodima Independenta, sprečila policija.

Portparol policije je naveo da se grupa demonstranata okupila u Vajt sitiju.

"Niko nije uhapšen, ali su tu prisutni policajci i nastaviće da prate situaciju", naveo je portparol policije.

Portparol Bi-Bi-Sija rekao je da ta medijska korporacija ne komentariše bezbednosna pitanja.

Izvan studija britanskog Javnog servisa čuli su se povici "Sram vas bilo", a jedan od demonstranata optužio je tu televiziju da ne daje prave informacije.

U komentarima objavljenim na društvenim mrežama navodi se da su okupljeni u Vajt sitiju protestovali zbog vakcinalnih pasoša i imunizacije dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.