Nikolić razapet između birača i očekivanja EU

Izvor: Danas, 24.Jun.2012, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić razapet između birača i očekivanja EU

Bilo je gotovo neizbežno da posle osam godina vlasti Boris Tadić doživi izborni poraz. To je deo normalnog izbornog ciklusa, gde su birači odlučili da žele promene. Uz sve to, vladajućoj Demokratskoj stranci nije išlo u korist to što su je optuživali da je zloupotrebljavala ovlašćenja i učestvovala u korupciji. Sigurno je da su ove tvrdnje i percepcija svega odigrale značajnu ulogu u izboru Tomislava Nikolića za predsednika Srbije - ističe za Danas Spiros Ekonomides, stručnjak Londonske škole ekonomije i političkih nauka (LSE).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Boris Tadić,   London

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nikolić između birača i EU"

Izvor: B92, 24.Jun.2012

Beograd -- Spiros Ekonomides, stručnjak Londonske škole ekonomije i političkih nauka, kaže da je posle osam godina na vlasti bilo neizbežno da Boris Tadić doživi poraz..."To je deo normalnog izbornog ciklusa, gde su birači odlučili da žele promene", kaže on u intervjuu za "Danas"...Prema njegovim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.