Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španović četvrta na mitingu u Stokholmu

STOKHOLM - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je danas četvrto mesto na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu u skoku udalj.

Španovićeva, koja je dvostruka uzastopna pobednica, najbolji rezultat ostvarila u trećoj seriji (6,81), nakon što je u prvoj skočila 6,57 metara, a u drugoj prestupila.

Prvo mjesto osvojila je Britanka Lorejn Udžen (6,85), ispred Nemice Malaike Mihambo, sa istim skokom, ali i dva prestupa, i trećeplasirane Kanađanke Kristabel >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Netej (6,83).

Srpska i evropska šampionka ove sezone nastupiće i na mitinzima u Lozani i Birmingemu, dok će preskočiti London zbog priprema za prvenstvo Evrope.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španović četvrta na mitingu u Stokholmu

Izvor: B92, 10.Jun.2018

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je četvrto mesto na mitingu "Dijamantske lige" u Stokholmu u skoku u dalj...Španovićeva, koja je dvostruka uzastopna pobednica, najbolji rezultat je ostvarila u trećoj seriji (6,81), nakon što je u prvoj skočila 6,57 metara, a u drugoj prestupila...Prvo...

Nastavak na B92...

Atletsko čudo sa Kube! Skok kakav planeta nije videla 23 godine (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2018

Atletska senzacija na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu i skok udalj o kojem danas bruji planeta. Kubanski skakač Huan Migel Ečevarija (19) je izveo neverovatan skok i odrazio se do samog kraja jame za doskok. U šestom pokušaju je preskočio neverovatnih 8.83 metara! Nažalost, Ečevarijin skmok...

Nastavak na MozzartSport.com...

Španovićeva četvrta na mitingu u Stokholmu

Izvor: Danas, 11.Jun.2018, 01:26

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je četvrto mesto na mitingu "Dijamantske lige" u Stokholmu u skoku u dalj. Članak Španovićeva četvrta na mitingu u Stokholmu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.