Spaleti već otpisao dvojicu, rešen i da pokvari planove Plavcima!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti već otpisao dvojicu, rešen i da pokvari planove "Plavcima"!

Novi trener "Neroazura" već sastavio spisak igrača za koje je zainteresovan.

Lučano Spaleti je i zvanično postavljen za novog trenera Intera.

On je napustio Romu i preuzeo dirigentsku palicu na "Meaci", a ubrzo je i saopštio svoje zahteve novoj upravi.

Naime, italijanski stručnjak nema u svojim planovima dvojicu igrača "Neroazura", u pitanju su Gari Medel i Ever Banega.

Njihovim agentima je to i saopšteno, te će Čileanac i Argentinac morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da potraže novi angažman.

Što se tiče pojačanja, Spaleti je bacio oko na dva fudbalera za koje je zainteresovan i londonski Čelsi.

To su štoper Rome Antonio Rudiger, kao i mladi Dejvinson Sančez iz Ajaksa.

Što se tiče Rudigera, on već neko vreme važi za metu Intera, ali i Čelsija. Konte bi da ga preseli na "Bridž", dok bi Spaleti sa njim da nastavi saradnju, kako su uspešno u prethodnom periodu sarađivali u Romi.

Nemački interancionalac bi ipak bio skupocena investicija, "Vučica" naime traži 50 miliona evra za njega, Spaletiju sasvim sigurno neće činiti nikakve usluge.

Što se tiče Sančeza, Spaleti je u njemu prepoznao veliki talenat, kao što su i Čelsi i Barselona, ali je problem što je Kolumbijac, tačnije nema pasoš Evropske unije, te bi zauzimao jedno od mesta obezbeđenih za igrače van EU.

Dakle, Rudiger će biti prva meta, ali ako se uprava Intera ne dogovori sa Romom i sa nemačkim fudbalerom, Sačez bi mogao put Milana.

Spaleti želi da zadrži Edera, uprkos tvrdnjama da bi italijanski reprezentativac mogao da napusti klub, jer mu se dopada što bivši igrač Sampdorije može da pokrije više pozicija u napadu.

Iako je ranije bilo pisano da je Inter zainteresovan za Berardija i Bernardeskija, Spaleti je to promenio, kako bi on radije u redovima svoje ekipe video Julijana Brandta iz Leverkuzena i Lukaša Muru iz Pari sen Žermena.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.