Šorak: Sve mi je otac plaćao

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šorak: "Sve mi je otac plaćao"

Mladi srpski plivač Stefan Šorak prošle godine preselio se u Dubai, a sada je otkrio da u početku nije sve išlo kako je planirao.

Šorak se na takav korak odlučio pošto je upoznao Velimira Stjepanovića, inače rođenog u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na jednom takmičenju u Helsinkiju.

Obojica ove nedelje u Londonu ciljaju olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vize, u čemu je Stjepanović već uspeo na 200 metara delfin stilom.

"Od početka godine, Olimpijski komitet je počeo da mi plaća boravak u Dubaiju, ali verujem da očekuju i neke rezultati da bi nastavili da plaćaju”, rekao je Šorak, "Život u Dubaiju je veoma skup, u prva četiri meseca nisam imao pomoć OKS i otac mi je plaćao gotovo sve”.

19-godišnji Šorak takođe ističe da je pod velikim pritiskom oko osiguravanja olimpijske norme za London.

"Ponekad kada imam veoma loš dan ili loš trening razmišljam o situaciji prvih nekoliko meseci. Ne dolazim iz veoma bogate porodice, ali oni pokušavaju da mi pomognu, tako da moram da im se odužim. Dajem sve od sebe na svamom treningu, podsećam sebe kako je sve blizu. Želim samo da učestvujem, da vidim kako sve to izgleda, i osetim pritisak Olimpijskih igara”, naglasio je Šorak.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.