Šon Bin se razveo po četvrti put

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šon Bin se razveo po četvrti put

LONDON - Šon Bin razvešće se i od svoje četvrte supruge Džordžine Satklif nakon samo dve godine braka.

Poznati britanski glumac baš nema sreće kad su u pitanju žene, te je Višem sudu u Londonu podneo zahtev za razvod četvrtog braka.

Bin je kao razlog za rastavu naveo "nepremostive razlike", a par je još u avgustu prestao da živi pod istim krovom.

Šon Bin je sa svojom četvrtom suprugom počeo da se zabavlja 2006., a njihova veza je sve vreme bila vrlo turbuletna, te je čak i policija intervenisala u par navrata zbog porodičnih svađa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Četvrti razvod Šona Bina

Izvor: NaDlanu.com, 22.Dec.2010, 16:36

LONDON, 22. decembra 2010. (Beta) - Engleski glumac Šon Bin razveo se četvrti put, piše Dejli star. Junak serijala "Gospodar prstenova" venčao se sa Džordžinom Satklif februara 2008, ali brak je ubrzo ušao u burne vode zbog Binovog navodnog nasilnog ponašanja. Definitivno su se razdvojili ovog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.