Soldado kapetan Žute podmornice!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soldado kapetan "Žute podmornice"!

Španac se vraća u Valensiju.

Nakon razočaravajućih partija u Premijer ligi, u koju je došao kao 'rasni' strelac Valensije, Soldado se vraća u domovinu u pokušaju da povrati svoju golgetersku formu.

On je na "Vajt Hart Lejnu" postigao 16 golova na 76 mečeva u svim takmičenjima, što svakako nije zadovoljilo apetite navijača kluba iz severnog Londona.

U prošloj sezoni je delovalo da bi on konačno mogao da proradi, ali je pao u senku otkrovenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone Harija Kejna, koji ga je potpuno istisnuo iz startne postave.

Maurisio Poketino je već našao zamenu ta Soldada, pošto su 'Pevci' na pragu dovođenja napadača Liona klintona N'Žija.

totenhem je na svojoj zvaničnoj stranici poželeo svom, sada već bivšem napadaču, sve najbolje u nastavku karijere.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loris novi kapiten Totenhema!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2015, 11:06

Ovo je Poketinov odgovor Mančester Junajtedu...Francuski golman je imenovan za kapitena "Pevaca", a njegovi zamenici su Hari Kejn i Jan Vertongen...Iako je na početku Junes Kabul nakon dugogodišnjeg staža u dresu kluba iz severnog Londona dobio tu čast da nosi kapitensku traku, na toj dužnosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.