Solari odlazi iz Reala, naslednik Morinjo ili Poketino

Izvor: RTS, 04.Mar.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solari odlazi iz Reala, naslednik Morinjo ili Poketino

Predsednik Real Madrida Florentino Perez skoro sigurno neće zadržati trenera Santijaga Solarija naredne sezone i zato razmatra opciju da vrati Žozea Morinja ili dovede menadžera Totenhema Maurisija Poketina, prenosi španski "Don balon".
Dva poraza od Barselone (3:0, 1:0) u samo četiri dana prelomila su da Perez napravi novu rokadu na trenerskoj klupi, pa će već do kraja ove nedelje obaviti razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Poketinom u Londonu.

Perez razmišlja da li je bolje rešenje Argentinac ili da vrati Morinja, bez obzira na to što pojedini fudbaleri Reala, sa kapitenom Serhiom Ramosom na čelu, ne bi voleli ponovo da sarađuju sa Portugalcem.
Posle razgovora sa Poketinom, Perez će obaviti sastanak i sa Morinjom pre nego što donese konačnu odluku.
Od letošnjeg odlaska Zinedina Zidana, Real je već uručio otkaz Đulenu Lopetegiju zbog slabih rezultata, ali se ni Solari nije snašao.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real sveo spisak trenera na tri opcije! U procentima izgleda ovako, odluka moguća već sledeće nedelje!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019

Solari je bivši, čak i ako osvoji Ligu šampiona. Spisak sveden na tri kandidata, favorit i najrealnija opcija postoji, da li će sve biti završeno u narednih desetak dana?..Sigurno je da Solari neće ostati na klupi Reala, posle dva poraza u "El Klasiku", teško da bi ga spasila i titula u Ligi šampiona,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.