Šok u Totenhemu, sada je zvanično!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Totenhemu, sada je zvanično!

Stigla potvrda iz Londona.

Totenhem je večeras izdao zvanično saopštenje u kojem navodi da Maurisio Poketino više nije trener londonske ekipe.

"Bili smo veoma rešeni da donesemo ovakvu odluku koju ipak nismo doneli lako. Rezultati na kraju prošle sezone na domaćoj sceni i početak ove sezone su veoma razočaravajući", kazao je predsednik kluba Danijel Levi.

Bivši menadžer Sautemptona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigao je u London u maju 2014. godine, najveći uspeh Poketino je postigao prošle sezone kada je stigao do finala Lige šampiona gde je poražen od Liverpula.

Totenhem se trenutno nalazi na 14. mestu u Premijer ligi nakon veoma lošeg početka sezone, spekulisalo se da bi Argentinac mogao da dobije otkaz, što se na kraju i desilo.

Club statement

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) November 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TOTENHEM OTPUSTIO POKETINA: Argentinac posle pet godina nije više trener Petlova

Izvor: Kurir, 19.Nov.2019

Maurisio Poketino od večeras nije više trener Totenhema.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.