Smršala Adele!

Izvor: Tracara.com, 08.Dec.2011, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršala Adele!

Vidno mršavija, ali iznurenija Adele (Adel) juče se po prvi put pojavila na ulicama Londona, nakon operacije glasnih žica.Pevačica je uslikana na ulici dok je pričala sa prijateljicom a u ruci je držala kesicu sa izmetom svog psa. Iako je bila u ogromnom džemperu, primetno je da je pevačica izgubila nekoliko kilograma. Pevačica raskošnog glasa trenutno je na striktnom odmoru, kako bi svoj glas dovela u red, nakon što je imala operaciju na glasnim žicama. Ipak, iako se povukla >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << iz javnog života, nije zaboravljena na Grammy nagradama, te je tako dobila čak šest nominacija na ovoj prestižnoj američkoj ceremoniji, uključujući onu za pesmu godine za Rolling In The Deep.Britanski Sun je nedavno objavio da će pevačica prvi nastup imati u Vembli areni, na finalu X factora.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Adel smršala nakon operacije (FOTO)

Izvor: S media, 08.Dec.2011

Jedna od trenutno najvećih atrakcija na svetu, pevačica Adel, otkazala je brojne koncerte jer je morala na operaciju glasnih žica. Uslikana je prvi put nakon što je napustila bolnicu, a prvo što se može primetiti jeste da je smršala.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.