Sledeće godine tri NFL utakmice na Vembliju

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće godine tri NFL utakmice na Vembliju

Komesar lige američkog fudbala NFL-a Rodžer Godel rekao je da će sledeće godine na londonskom Vembliju biti odigrane tri prvenstvene utakmice tog takmičenja.

"Naši navijači u Britaniji konstantno dokazuju koliko vole američki fudbal i da žele više. Entuzijazam navijača je sve veći i veći. Odigravši dve utakmice ove godine stvorili smo puno navijača. Nadamo se da će se posle tri utakmice sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine još više ljudi zainteresovati za ovaj sport", rekao je Godel britanskim medijima.

Utakmici između Minesote i Pitsburga na Vembliju gledalo je 83.000 navijača, a festivalu američkog fudbala u centru Londona prisustvovalo je oko pola miliona ljudi.

Džeksonvil, Atlanta i Oukland odigraće sledeće godine po jednu domaću utakmicu na Vembliju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.