Slavni borac na meč poveo polugole lepotice: U grupi je bila i čuvena šampionka VIDEO

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 15:25

Slavni borac na meč poveo polugole lepotice: U grupi je bila i čuvena šampionka VIDEO

Jedan od najboznatijih UFC boraca, Konor Megregor, ukrao je šou Džošui i Helenijusu. Naime, pomenuti dvojac se našao u oktagonu O2 Arene u Londonu, ali je njihova borba bila u drugom planu.

Naime, Konor Megregor je bio zvezda večeri, a na meč je doveo i svoju grupu devojaka i to sa ciljem da skrene pažnju na svoj brend koji je bio sponzor takmičenja.

Irski borac je otišao i korak dalje, u grupi devojaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila je i Ebani Bridžis - svetska IBF šampionka u bantam kategoriji.

Megregor se pojavio u crnoj košulji i plavom sakou, dok je flaša viskija u ruci bila neizostavni detalj jer je time reklamirao još jedan svoj brend.

Komentari povodom dovođenja devojaka na meč su bili brutalni. Fanovi su sarkastično komentarisali i izrazili nadu da ovog puta njihov idol neće biti optužen za uznemiravanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.