Skotland jard, 1.5t kokaina i 22 godine robije

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2010, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skotland jard, 1.5t kokaina i 22 godine robije

Zbog pokušaja krijumčarenja više od 1.5 tona kokaina u Irsku, na 22 godine robije osuđen je Majkl Dejli, bivši agent londonske jedinice Skotland jarda za borbu protiv droge.

Delijev plan da prokrijumčari kokain vredan nekoliko stotina miliona dolara izjalovio se kada je njegov brodić, kojim je transportovao narkotike u Irsku, ostao bez goriva, a potom i stradao u brodolomu nadomak obale, 2. jula 2007.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
I Dejli (49) i njegov saučesnik, bivši vatrogasac Alan Vels (57), priznali su da su planirali da prokrijumčare navedenu drogu.

Vels je osuđen na 15 godina zatvora, dok se Dejli već nalazi u zatvoru, gde je na odsluženju kazne zatvora od osam godina za slično krivično delo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detektiv Skotland jarda - krijumčar droge

Izvor: Mondo, 18.Mar.2010

Bivši detektiv jedinice londonskog Skotland jarda za borbu protiv droge Majkl Deli osuđen je danas na 22 godine zatvora zato što je pokušao da prokrijumčari više od 1.500 tona kokaina u južnu Irsku, gde mu živi porodica.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.