Skinula se na ulici: Oduševila prolaznike i londonske plavce

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinula se na ulici: Oduševila prolaznike i londonske plavce

Na Pikadili serkusu, velikoj raskrsnici u centru Londona, Džej Vest je odlučila da uradi nešto nesvakidašnje i naizgled društveno neprihvatljivo - da se skine.

Međutim, kako su postupci opravdani ako je svrha valjana, ovu mladu devojku ni engleska policija nije sprečila u svojoj nameri. Naprotiv, posle obavljenog posla, tamošnji plavci su je zagrlilli kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi joj iskazali podršku.

Kao čin samoprihvatanja, Džej je rešila da se skine na jednom od najprometnijih londonskih mesta ne bi li pomogla ljudima da prihvate svoj izgled i telo.

Ona je ostala samo u donjem vešu, zavezanih očiju, a isred sebe je postavila tablu na kojoj je pisalo: "Stojim u ime svih koji se bore sa poremećajem u ishrani i nemaju dovoljno samopoštovanja prema svome telu. Ja sam jedna njih. Ako želite da me podržite, nacrtajte srce na mome telu."

- Jedan od najvećih podstreka u mom životu doživela sam kada je otac objašnjavao deci šta radim. On ih je učio da svi treba da se volimo i prihvatamo sebe i druge onakvim kakvi jesmo. Da cenimo tela koja su nam data. Ako bismo znali da poštujemo sebe i svoju lepotu jo od detinjstva, svet bi bio lepše mesto - napisala je Džej na inspiralight.wordpress.com.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.