Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandali Borisa Džonsona

LONDON - Novi lider britanskih konzervativaca, Boris Džonson, koji će preuzeti i funkciju britanskog premijera, teži tome da bude novi Čerčil, dok se kritičari plaše da će postati novi Tramp, napisao je komentator Asošijeted presa, nakon što su konzervativci danas objavili rezultate ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Boris Džonson - engleski Tramp?

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2019

LONDON - Novi lider britanskih konzervativaca, Boris Džonson, koji će preuzeti i funkciju britanskog premijera, teži tome da bude novi Čerčil, dok se kritičari plaše da će postati novi Tramp, napisao je komentator Asošijeted presa, nakon što su konzervativci danas objavili rezultate glasanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.