Sjajne vesti za navijače Liverpula

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti za navijače Liverpula

Ovo će im definitivno popraviti raspoloženje nakon poraza na startu Lige šampiona.

Liverpul je na startu LŠ doživeo poraz od Napolija, ali, kako je Karlo Anćeloti primetio, poraz na "San Paolu" bi mogao da bude i dobra stvar za "Redse", više OVDE.

Ne očajavaju na "Enfildu", ali je poraz u Napulju svakako pokvario utisak sa početka sezone, puleni Jirgena Klopa su upisali sve pobede do duela u Italiji.

Nadaju se da će nastaviti niz u Premijer ligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde se u okviru šestog kola u nedelju od 17:30h gostuju na "Stamford Bridžu".

Pred duel u Londonu stižu i dobre vesti, vezista Nabi Keita se vratio treninzima sa timom.

Nije to sve, Klop je izjavio i da je Alison Beker odlično napredovao u poslednje vreme, ali Brazilac ipak još uvek nije spreman za treninge sa ekipom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.