Siti igrao, Totenhem slavio - Son i Lo Selso razmontirali Gvardiolinu filozofiji fudbala! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2020, 21:24

Siti igrao, Totenhem slavio - Son i Lo Selso razmontirali Gvardiolinu filozofiji fudbala! (video)

Tim iz istočnog Londona lider Premijer lige posle nepunog 9. kola.

Fudbaleri Totenhema slavili su na svom terenu protiv Mančester sitija 2:0 u derbiju 9. kola Premijer lige.

Strelac vodećeg gola bio je Hung-Min Son, koji je u devetom minutu iskoristio pas Tangija Ndombelea i precizno šutirao u bližu ugao gola "građana".

Ispostavilo se da je to bio jedini udarac u okvir gola koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su izabranici Žozea Murinja uputili ka Edersonu tokom prvih sat vremena igre.

Gostujući tim je imao terensku i dominaciju u posedu i šutevima ka golu rivala, ali je u sudaru dve filozofije Murinja i Pepa Gvardiole pobedio manje lep, ali mnogo konkretniji fudbal.

Od brojnih pokušaja ka golu Iga Ljorisa udarac Emerika Laporta u 27. minutu završio je u mreži, ali je sudija Majk Din posle konsultacije VAR-a poništio gol pošto je utvrđeno da je u akciji Gabrijel Žezus igrao rukom.

Prethodno je i Hari Kejn u 14. minutu postigao gol, koji je poništen zbog ofsajda.

U drugom poluvremenu domaći su strpljivo čekali šansu i iskoristili je u 65. minutu kada je Đovani Lo Selso u istom minutu kada je i ušao u igru postigao gol.

Kejn ga je odlično pronašao na levoj strani, a on je bez panike od zaletelog Edersona proturio loptu Brazilcu ispod noge u malu mrežu.

Gvaridiola je pokušao uvođenjem Rafima Sterlinga i Fila Fodena da u drugom poluvremenu razmrda ekipu, ali ni to nije pomoglo njegovom timu da izbegne drugi poraz u ligi.

Najbolju šansu propustio je Žezus u prvom minutu nadoknade kada je Ljoris odlično intervenisao nakon njegovog udarca glavom.

Totenhem je ovom pobedom prestigao Čelsi na čelu tabele i nada se da će tako i ostati nakon nedeljnog derbija između Liverpula i Lestera.

Blagu senku na ovu pobedu i dobro raspoloženje bacila je povreda Tobija Aldervilda, koga je u 81. minutu zamenio novajlija Džo Rodon.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SITI IGRAO, TOTENHEM SLAVIO: Murinjo razbio Gvardiolu!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2020

Fudbaleri Totenhema pobedili su Mančester siti sa 2:0, u devetom kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.