Sin godine? Otvorio majci profil na stranici za odrasle

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 08:48

Sin godine? Otvorio majci profil na stranici za odrasle

Leonardo Hatavej, 19-godišnjak koji živi u Londonu, podržava svoju majku Lusin, koja se bavi glamuroznim modelingom, toliko da joj je napravio nalog na stranici za odrasle OnlyFans.

"Imamo neverovatan odnos. Moram podržati njen izbor, baš kao što ona podržava moj. Kada me pitaju podržavam li je, uvek uzvratim - zašto ne bih?", rekao je Leonardo.

Lusinine fotografije su već objavljivane u časopisima kao što su Plejboj (Playboy) Portugal i FHM, a pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i na takmičenju "Miss Bumbum World 2019".

Mladi Hatavej je objasnio da je majci napravio profil na stranici za odrasle kako bi joj pomogao u karijeri, ali i u nadi da će zaraditi više novca za džeparac jer će ona sada moći da objavljuje različite sadržaje i zarađivaće više novca od pretplatnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.