Sil još uvek voli Hajdi Klum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sil još uvek voli Hajdi Klum

LONDON -

Britanski pevač Sil rekao je u emisiji "Pirs Morgan večeras" da pomirenje sa Hajdi Klum od koje se nedavno rastao još uvek može da se dogodi.

U Morganovoj emisiji Sil je takođe rekao da još uvek voli Klumovu, prenele su danas agencije.

"Nikad ne reci nikad, ali ne mogu da pričam u ime svoje žene", rekao je pevač Morganu kao odgovor na pitanje da li postoji mogućnost za pomirenje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Voditelj je pitao Sila, koji je bio u braku sa Hajdi od 2005. godine i sa kojom ima četvoro dece, da li bi voleo da spase brak.

"Ne znam", rekao je Sil. "Da je to tako lako, da nije bilo problema mi bismo i dalje bili zajedno, to je realnost".

Sil i Klumova su svake godine obnavljali svoje bračne zavete, a on je svoj šesti album nazvao "Commitment". Početkom nedelje ovaj par je objavio da se rastaje, ali je Sil viđen u javnosti kako još uvek nosi burmu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.