Sex Pistols objavljuju luksuzni boks set

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sex Pistols" objavljuju luksuzni boks set

LONDON -

Povodom 35 godina od izdavanja albuma "Never Mind The Bollocks, Here's the Sex Pistols", kultnog izdanja koje je označilo proboj panka, bend "Sex Pistols" objaviće u septembru luksuzni "boks set", ograničenog tiraža, sa tri CD-a i DVD izdanjem, prenosi MTV.

U boks setu, koji će se u prodaji pojaviti 24. septembra, nalaze se remasterizovano originalno izdanje albuma, šest demo snimaka, verzija singla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "God Save The Queen" od sedam inča i DVD snimak koncerta uživo.

Osim audio materijala, boks set sadrži i knjigu u tvrdom povezu koju je napisao bivši urednik časopisa "Mojo" Pat Gilbert, u kojoj opisuje ključne događaje iz 1977. godine vezane za bend.



Tu je i kopija rukopisa sa stihovima za pesmu "God Save the Queen".

Bend "Sex Pistols" oformljen je u Velikoj Britaniji 1975, a proslavili su se singlovima "Anarchy in UK" i "God Save the Queen".



U trenutku kada je objavljen album "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols", bend je bio odbačen od strane izdavačke kuće EMI, zbog skandala koje su tada pravili, podseća MTV.

Bivši frontmen benda "Sex Pistols" Džoni Roten je u maju sa grupom "Public Image Ltd" objavio album "This is PiL" koji je predstavio i beogradskoj publici u junu na beogradskom "Ušću", u okviru festivala "Belgrade calling".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.