Seksi baka masturbira 12 puta dnevno i veruje da je to podmlađuje: Radila sam to sa prijateljima

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 10:00

"Seksi baka" masturbira 12 puta dnevno i veruje da je to podmlađuje: "Radila sam to sa prijateljima"

Fit baka, bodi-bilderka i influenserka, Britanka Andrea Sanšajn (53) iz Londona ne krije svoj seksualni život od javnosti, a već je priznala da je spavala sa više od 720 muškaraca.

Otkako se razvela pre više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama.

Pošto nije tajna koliko je seks dobar za opšte zdravlje, Sanšajn je otkrila još jednu tajnu svoje negovane mladalačke kože.

"Da li želite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepu kožu? Pokušajte da doživite lepe orgazme, naravno! Masturbiram 12 puta dnevno. Nema ništa bolje od prirode", rekla je Andrea, koja često deli savete na društvenim mrežama, a mnogi muškarci joj se javljaju misleći da je mnogo mlađa.

"Niko mi ne veruje kada kažem da imam 53 godine, pošto moj mladalački izgled i stas, kao i koža lica prevazilaze moje godine", rekla je Andrea za Dejli star.

Pored dnevnih hidratantnih krema, bivša takmičarka za najlepšu britansku zadnjicu Andrea takođe i pije oko dva i po litra vode dnevno i redovno koristi kremu za sunčanje, a formulu za mladalačku kožu otkrila je posle konsultacija sa dermatologom sa kojim je razgovarala o prednostima orgazma.

"Rekla mi je da su orgazami veoma dobri za kožu. Ovo povećava protok krvi i uzrokuje širenje krvnih sudova, pa koža postaje ružičasta. Tada sam otkrila raj", kaže Andrea.

Ona smatra i da orgazam ne bi trebalo da bude tabu tema.

"Već sam masturbirala sa prijateljima, da pokažem koliko je to normalno. Orgazam nudi mnoge prednosti i već sam mnoge žene naučila koliko je važan za kožu", zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.