Scenario iz 2010. svi u Totenhemu priželjkuju, jedan fudbaler je i danas u timu (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 15:12

Scenario iz 2010. svi u Totenhemu priželjkuju, jedan fudbaler je i danas u timu (video)

Bio je to uzbudljiv novembarski dan 2010. u Londonu.

Pre 10 godina Totenhem i Arsenal su odigrali jedan od najuzbudljivijih derbija severnog Londona, a ljubitelji fudbala ne bi imali ništa protiv da ova dva kluba ponovo sličnu partiju i danas.

Bio je to duel na nekadašnjem Vajt Hart Lejnu, koji je pre tri i po godine srušen, a Arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je vodio sa 2:0 već na posle 27 minuta u prvom poluvremenu.

Strelci su bili Samir Nasri i pomalo zaboravljeni Maruan Šamak.

U drugom poluvremenu viđen je pravi preokret, a strelci za "pevce" bili su Geret Bejl, Rafael Van der Vart i Junas Kabul.



Upravo je ovaj prvi jedini fudbaler koji je i sada član Totenhema, istina na pozajmici iz Real Madrida.

Za razliku od pre dve decenije, današnji duel na stadionu Totenhema dva ljuta rivala dočekaće u različitom raspoložennju.

Domaćin ima priliku da se pobedom vrati na čelo tabele, dok se Arsenal grčevito bori da pobegne sa sumornog 14. mesto, a njegov menadžer Mikel Arteta za ostanak na "Emirejtsu".

Od aktuelnih igrača iz oba sastava, osim spomenutog Bejla, jedino još Luka Modrić igra bitnu ulogu u evropskom fudbalu.

Mada u 35. godini i on je premašio zenit karijere.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HRVATSKA GA PROGANJA: Mamić posle dve i po godine u VELIKOM PROBLEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020

Nije isključeno da će tražiti sednicu putem video-linka...Hrvatski Vrhovni sud zakazao je javnu sednicu u slučaju Zdravka Mamića i ostalih osuđenih nepravosnažno za navodno izvlačenje novca iz zagrebačkog fudbalskog kluba Dinamo...Prema javno dostupnim podacima, o žalbama na presudu kojom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.