Sari želi proverenu robu - tandem Napolija stiže u London za 160 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari želi proverenu "robu" - tandem Napolija stiže u London za 160 miliona evra!

Čelsi spreman za januarski šoping.

U Čelsiju sve funkcioniše kao podmazano.

Novi menadžer "Plavaca" Mauricio Sari doneo je prekopotrebnu energiju londonskom timu koji igra odlično od starta sezone.

Ipak, Italijan veruje da su mu za potpuni uspeh potrebna dvojica starih poznanika.

U pitanju su fudbaleri Čelsija Kalidu Kulibali i Pjotr Zjelinski, nosioci igre ekipe koju predvodi Karlo Anćeloti.

Ostrvski mediji navode da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim sa Stamford Bridža spreman da pošalje ponudu vrednu 160 miliona evra kako bi obezbedili potpis dvojice fudbalera.

Navodno, to će učiniti već u januaru, ali pitanje je koliko Aurelio De Laurentis želi da oslabi svoj tim u trci za Skudeto u slučaju da je ona realna kada dođe ponuda.

Mauricio Sari dobro poznaje kvalitete obojice fudbalera, Zjelinskog je već povukao sa sobom iz Empolija, pa ne bi bilo čudno da to učini i ovoga puta.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.