Sari baš preterao, Juventus u plavom, hoće poker iz Londona?!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 11:05

Sari baš preterao, Juventus u "plavom", hoće poker iz Londona?!

Trener Juventusa insistira na pojačanjima iz bivšeg kluba...

Sari ne odustaje, čak četiri igrača Čelsija bi želeo da vidi u Juventusu.

Prvi se zna, Žorginjo, za koga iskusni trener tvrdi da je ključ za njegov sistem igre, Brazilac koji nastupa za Italiju je pratio iz Napulja Sarija u London, Čelsi traži oko 40 miliona evra, Juve pokušava da ubaci nekoga u razmenu, da uzme i Emersona Palmijerima, nude Aleksa Sandra i Bernadeskija.

Ali, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tek početak, ovih dana pojavila se informacija da su i dva slobodna agenta iz Čelsija na meti Juventusa. Jedan je Pedro koji može da igra na više pozicija, Španac koji je u London svojevremeno stigao iz Barselone je imao dosta epizodnih rola, zahvalan igrač, ali mnogi sumnjičavo vrte glavom, teško da bi u Juventusu mogao da bude standardan, plus sigurno kao slobodan igrač, u Njukaslu ili nekom od drugih klubova PL može da dobije veliki novac.

Četvrta meta je Vilijan, ništa od njegovog odlaska u Barselonu, pominju se Totenhem i Arsenal, ovaj Brazilac je bio blizu Juventusa kada je igrao za Šahtjor, ali su tada dobri odnosi dvojice tajkuna, Abramoviča i Rinata Ahmetova presudili. Zbog toga Juve pokušava, Vilijan bi mogao da zauzme mesto Bernadeskija ili Košte u rosteru, ali za sada je teško očekivati da on ode iz Londona, jer ima ponude i Arsenala i Totenhema.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kutinjo najtraženiji u Evropi, ovo je razlog!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020

Novi preokret!..I ko zna koji po redu kada je u pitanju Filipe Kutinjo....Da krenemo redom - Bajern je prvi odustao od otkupa jer 120 miliona nije želeo da plati ni pre pandemije. Onda se pojavila mogućnost da mu Kike Setijen pruži šansu u veznom redu, ali je problem što je Barsi neophodan novac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.