Sari: Napadačima je teško da se naviknu na Premijer ligu

Izvor: B92, 29.Apr.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari: Napadačima je teško da se naviknu na Premijer ligu

Menadžer Čelsija Mauricio Sari potvrdio je da londonski klub ima nameru da zadrži argentinskog napadača Gonsala Iguaina.

Iguain na "Stamford bridžu" nastupa kao pozajmljeni fudbaler.

Argentinski napadač ove sezone nije zadovoljio čelnike Milana, pa je tokom iste prešao u redove londonskih "plavaca".

"U teoriji, Iguain ostaje u klubu. Teško je se adaptirati na Premijer ligu i mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će sledeće sezone postići mnogo golova. Napadačima je teško da se naviknu na Premijer ligu. Sećam se da je Suares za Liverpul u svojoj prvoj sezoni postigao samo tri gola, zatim 16, pa onda 24", rekao je Sari, a prenose britanski mediji.

Čelsi ima opciju da produži pozajmicu i da otkupi ugovor, ali zabrana transfera koju "plavci" imaju u naredne dve sezone, kao i slab golgeterski učinak Argentinca, stvari zbog kojih je njegova buducnost neizvesna.

Iguain je u Čelsi stigao u januaru kao igrač Juventusa, a prethodno je prvi deo sezone bio na pozajmici u Milanu.

Argentinac je za "plavce" odigrao 15 utakmica i postigao četiri gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.