Sanderlend zaustavio Čelsi, „krompir“ na severu Engleske (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend zaustavio Čelsi, „krompir“ na severu Engleske (VIDEO)

Čelsi imao incijativu i šanse, ali na kraju nije uspeo da slomi otpor domaćeg Sanderlenda koji je igrao hrabro i bez pardona

Sanderlend je zaustavio Čelsi! Plavci su u 13. kolu Premijer lige sa severa Engleske u London poneli jedan bod iz meča u kojem se mreže nisu tresle. Ekipa Žozea Murinja i dalje je prva na tabeli sa sedam bodova više od Sautemptona koji u nedelju dočekuje Mančester Siti.

Najbolju šansu u prvom poluvremenu za lidera Premijer lige >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << propustio je Vilijan kada je u 17. minutu pogodio stativu posle udarca sa ivice kaznenog prostora.

Odličnu priliku u 31. minutu imao je Branislav Ivanović, kada je prošao po desnoj strani i izašao sam ispred golmana Kostela Pantilimona, ali je Rumun dobro intervenisao.

Minut pre Ivanovićeve šanse crveni karton zaradio je pomoćni trener Sanderlenda Mauricio Tariko, a da niko na stadionu nije video niti shvatio zašto je sudija doneo takvu odluku.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena umalo je došlo do tuče između Koste i O’Šeja, jer je Brazilac sa španskim pasošem pokušao da šutne u glavu igrača domaćih. Sudija je bez ikakve griže savesti tom prilikom mogao da isključi Kostu.

Pantilimonove reflekse testirao je i drugi srpski reprezentativac Nemanja Matić u 67. minutu, kada je šutirao sa 20-ak metara, međutim,  čuvar mreže iz dva pokušaja ukrotio je loptu.

U završnici utakmice nervoznog Kostu zamenio je veteran Didije Drogba, ali ni on, ni Andre Širle nisu pomogli Čelsiju da dođe do gola.

Mogao je Sanderlend da naplati sve Čelsijeve neuspele pokušaje kada je šest minuta pre kraja utakmice Žozi Altidor „opalio“ po lopti, ali je ona završila pored stative.

PREMIJER LIGA, 13. kolo:

Subota:

Vest Bromvič Albion – Arsenal :1 (0:0)

/Velbek 60/

Barnli – Aston Vila 1:1 (0:1)

/Ings pen 87 - Kole 38/

Liverpul – Stouk 1:0 (0:0)

/Džonson 85/

Mančester junajted – Stouk Siti 3:0 (2:0)

/Smoling 16, Runi 42, Van Persi 66/

Kvins Park Rendžers – Lester Siti 3:2 (2:1)

/Morgan autogol 37, Fer 45, Ostin 73 – Kambijaso 4, Šlup 67/

Svonsi – Kristal Palas 1:1 (1:1)

/Boni 15 – Jedinak 25/

Vest Hem – Njukasl 1:0 (0:0)

/Kresvel 56/

Sanderlend – Čelsi 0:0

Nedelja:

14.30: Sautempton – Mančester Siti

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sanderlend zaustavio Čelsi

Izvor: Press, 29.Nov.2014

Fudbaleri Čelsija i Sanderlenda odigrali su večeras nerešeno 0:0 u utakmici 13. kola Premijer lige. . Čelsi nije uspeo da savlada Sanderlend, ali je i dalje jedina neporažena ekipa u prvenstvu.. . ..Gosti ne samo da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.