Sanderlend odneo sva tri boda iz Londona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend odneo sva tri boda iz Londona

Fudbaleri Sanderlenda savladali su večeras u Londonu ekipu domaćeg Kristal Palasa sa 3:1, a ovim uspehom pobegli su iz zone ispadanja u Premijer ligi.

Na Selharst Parku pred 23.000 gledalaca odigrana je borbena i zanimljiva utakmica, u kojoj je tim Gustava Pojeta obezbedio važan trijumf u završnici.

Gosti su poveli u prvom poluvremenu, ali kada je Kristal Palas izjednačio autogolom Brauna sve je govorilo da će poslednji meč 10. kola biti završen remijem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Međutim, Sanderlend je u uzbudljivoj završnici krunisao dobru igru i zasluženo pobedio golovima Gomeza i Flečera ostavljajući domaćina na samo korak od opasne zone.

Kristal Palas - Sanderlend 1:3 (Braun 55. autogol - Flečer 31, 90+5, Gomez 79)

Odigrano juče: Aston Vila - Totenhem 1:2, Mančester Siti - Mančester Junajted 1:0.

Odigrano u subotu: Lester - VBA 0:1, Stouk - Vesthem 2:2, Hal - Sautempton 0:1, Everton - Svonsi 0:0, Arsenal - Barnli 3:0, Čelsi - KPR 2:1, Njukasl - Liverpul 1:0.

Tabela: Čelsi 26 bodova, Sautempton 22, Mančester Siti 20, Arsenal i Vesthem po 17, Svonsi 15, Liverpul i Totenhem po 14, itd.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.