Samir Nasri slomio nogu na treningu

Izvor: Blic, 21.Jul.2009, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samir Nasri slomio nogu na treningu

Fudbaler Arsenala Samir Nasri slomio je fibulu i neće biti u stanju da igra u naredna tri meseca, saopšteno je iz londonskog kluba.



Nasri je tešku povredu zadobio na treningu u Austriji gde se ekipa priprema za početak sezone. Nasri će propustiti start Premijer ligi, a izveštaji navode da je u društvu dva klupska lekara uplakan od bolova prebačen u bolnicu u regiji Hartberg.

Povreda francuskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reprezentativca je veliki udarac za tim Arsena Vengera jer je u pitanju standardni prvotimac i važan član veznog reda.

U međuvremenu u ekipi gradskog rivala Čelsija povredu je zadobio Mihael Balak. Nemački reprezentativac polomio je prst na nozi i neće odigrati preostala dva meča na pripremama u Americi.

Očekuje se da će se Balak vratiti u tim prvog avgusta kada Čelsi po povratku iz SAD ima zakazan prijateljski meč protiv drugoligaša Redinga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.