Sajmon Kauel smatra da je Vlado Georgiev previše strog

Izvor: Njuz.net, 06.Dec.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajmon Kauel smatra da je Vlado Georgiev previše strog

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Kauel smatra da Georgiev ima potencijal da postane dobar ciničan član žirija

LONDON, 6. decembar 2011, (Njuz) - Producent i jedan od članova žirija popularnih emisija „Briatain's Got Talent“ , „X -Factor“ i „American Idol“, Sajmon Kauel danas je u jutarnjem programu na televizijskom kanalu „BBC One“ izjavio kako smatra da je Vlado Georgiev previše strog prema kandidatima takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << „Prvi glas Srbije“.
Kauel, poznat po svojim neumesnim kritikama u svim takmičarskim emisijama u kojima je bio u žiriju, iznenadio je čitavu javnost samom činjenicom da uopšte prati ovaj popularni šou iz Srbije, a zatim i konstruktivnim kritikama koje je uputio prema članovima žirija.
- Vlado Georgiev očigledno nije pročitao moju knjigu „I Hate To Be Rude But...“, da jeste sigurno bi znao da nije sve u vređanju sposobnosti i imidža kandidata, već je i do načina na koji se to radi. Lako je nekome u facu sasuti šta mislite o njemu, ali gde je tu taj cinični i sarkastični ton u pozadini takvih stavova i optužbi koji je moje projekte učinio toliko popularnim. – izjavio je Kauel pred celom Britanijom u ranim jutarnjim časovima.
Sajmon koji je trenutno odstupio sa pozicije žirija, javno je ponudio svoje usluge Vladi Georgievu i ostalim članovima njegovom tima u vidu konsaltinga na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva u ovom poslu.
- Raduje me što vidim da Georgiev uživa u ponižavanju kanditata, što je najvažniji preduslov za uspeh u ovom poslu – smatra Kauel.
Goran Mirković
REKLAMA: Poručite „Ovo nam možda nije trebalo“, najsmešniju srpsku knjigu od „Vremena smrti“

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.