STRAVIČNA SCENA U LONDONU: Brutalno napali policiju, šutirali ih i tukli, prolaznici se smejali i pravili selfije VIDEO

Izvor: Kurir, 11.Jun.2020, 10:41

STRAVIČNA SCENA U LONDONU: Brutalno napali policiju, šutirali ih i tukli, prolaznici se smejali i pravili selfije VIDEO

Ministarstvo unutrašnjih poslova i šefovi policije osudili su napad na policajce Skotland Jarda u južnom delu Londona, nakon što se društvenim mrežama proširio snimak na kojem se vidi kako grupa ljudi šutira svladanog policajca na tlu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNA TUČA U LONDONU: Napali policiju, šutirali ih i tukli, prolaznici se smejali i pravili selfije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020

Na snimku se vidi kako svladanom policajcu prilazi nepoznati muškarac s bejzbol palicom, dok ga više njih okružuje. Jedan ga guši, dok ga drugi ga šutiraju. Na snimku se čuje kako viču, psuju, a neko iz pozadine sve to snima...Ministarstvo unutrašnjih poslova i šefovi policije osudili su napad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ŠOK SNIMAK Oborili policajca u Londonu na tlo, ŠUTIRALI ga i udarali palicom, SMEJALI se i slikali selfije (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Jun.2020

Dvoje pripadnika gradske policije Londona napadnuto je na dužnosti pošto su na ulici reagovali na poziv za pomoć, a video snimak napada potom se našao na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.