STJEPANOVIĆ NA OI!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STJEPANOVIĆ NA OI!

Vraća se u London na leto! Srpski plivač Velimir Stjepanović najboljim rezultatom u sezoni u trci na 200 metara leptir stilom na Otvorenom prvenstvu Velike Britanije izborio je A normu za Olimpijske igre u Londonu.

Vraća se u London na leto!

Srpski plivač Velimir Stjepanović najboljim rezultatom u sezoni u trci na 200 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << leptir stilom na Otvorenom prvenstvu Velike Britanije izborio je A normu za Olimpijske igre u Londonu. Stjepanović je juče u kvalifikacijama završio trku za 1:56,18, što mu je bilo dovoljno da obezbedi vizu za najbitnije takmičenje u godini.

Novi srpski olimpijac, 62. po redu, već je osvojio dve medalje u Londonu. U konkurenciji stranih plivača srebrom se okitio u trci na 400 metara slobodnim stilom, dok je takmičenje u duplo kraćem bazenu završio kao prvoplasirani.

Predstavnik Srbije u ženskoj konkurenciji u disciplini 100 metara prsno bila je Nađa Higl, ali bez previše uspeha. Međutim, tek se očekuje njen nastup na 200 metara istim stilom, pošto je u toj disciplini postala svetska šampionka 2009. godine u Italiji.

(M. H.)
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.