SRBIN MENJA KEJNA U TOTENHEMU: Murinjo se DVOUMI između ova dva naša NAPADAČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN MENJA KEJNA U TOTENHEMU: Murinjo se DVOUMI između ova dva naša NAPADAČA

Tim iz Londona u poteri za centarforom.

Velike muke za Žozea Murinja. Hari Kejn će propustiće ostatak sezone, a neizvestan je i za nastup ina EURO 2020 i zbog toga je Totenhem u potrazi za novim napadačem, jer Heung-Min Son nije klasičan centarfor.

Mediji na Ostrvu citiraju sa imenima, a među njima je na početku prelaznog roka bio i Aleksandar Mitrović, ali Fulam nije spreman da se odrekne svog najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strelca u borbi za povratak u Premijer ligu.

Tottenham ocak ayı transfer döneminde kadrosuna 2 santrfor katmak istiyor.

Şu ana kadar adı Tottenham ile anılan bazı santrforlar;

Vedat Muriqi

Piatek

Mitrovic

Benteke

Llorente pic.twitter.com/8m0WkRpP3n

— Kramponlu Pisagor (@KramponluPisago) January 14, 2020

Zbog toga je sada Murinjo "bacio oko" na Luku Jovića i čak se spekuliše da će uskoro biti poslata zvanična ponuda na adresu Kraljevskog kluba.

Tottenham Resmi Memberi Tawaran Untuk Luka Jovichttps://t.co/wezNmjMlFV

.

.

.#ligapelangi #ligapelangi88 #ligapelangilounge #bolaonline #judibola #agenbola #taruhanbola #judionline #prediksibola #situsjudionline #mixparlay #agenjudionline #jadwalbola #Indonesia #HaiSayang

— Ligapelangi88 (@ligapelangi88) January 22, 2020

Čini se da je napadač Reala u ovom izboru jedino rešenje koje može da bude na duže staze, ali konačan odgovor na ovo pitanje daće menadžer Žoze Murinjo, kao i uprava kluba iz severnog Londona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.